Eszter és Lázár cseperedése

Friss topikok

  • cucka: hogy vagytok? :) (2010.08.27. 08:38) együtt
  • cucka: Óóóó, tiszta szívemből gratulálok! :))) Micsoda hírek! :o) Egészen belekönnyeződtem, nagyon bold... (2010.04.29. 21:27) Tündérbogár2
  • andorgo: szépek:) figyi Viki, téged is kipécéztelek. légyszi kukkolj bele a blogomba. ott a kipécéztelek be... (2008.10.25. 15:52) Tejtestvérek
  • andorgo: örülök, hogy boldog vagy:) végre ilyet is hallok valakitől. Eszteren egyébként meg is látszik, hog... (2008.05.04. 18:05) Boldogság
  • andorgo: jajj nagyon kis tündér baba:)))) alig várom, hogy élőben is megcsodálhassam!!! (2008.04.13. 18:56) mostani kedvenc fotó

Linkblog

mindennapok

2009.04.09. 11:06 - picur75

Manó 1/2 7-7 körül kel, most már egyre többet alszik reggelig az ágyában, de azért ébredés után mindig közénk veszem egy kis szeretgetésre. pár perc után mutogat ki a szobából, ilyenkor egy kis mese megengedett, amíg összeszedjük magunkat.

mostanában a nagy kedvenc a Teletubbies (tete), egy órás az egész, már 2 hete minden nap néz belôle, vannak részek, amik már nem érdeklik, olyankor azt mondja, hogy nem és mutogat az xbox távirányítóra. ha a fürdôben vagyok, akkor kijön, megfogja a kezem és mondja, hogy nem és húz a nappaliba. mese közben még hálózsákban van, megkapja a tápiját és mese közben a blup-ban megissza. annyira édes!

közben én is összekapom magam, majd öltözés és irány a bölcsi. hetente egyszer babapapa viszi, olyankor késôbb mennek általában. ha velem jön akkor 1/2 9-3/4 9 körül érünk be (én persze mindig késésben:), átöltözés, kézmosás, aztán búcsúzás. ez általában elmarad, mert így nincs hiszti, hanem megy reggelizni vagy elveszi Beus, én meg gyorsan elköszönök. 

du. 3/4 16 körül megyek érte és onnantól kezdve csak Ô van. elfelejtem a benti dolgokat, nem érdekel semmi és senki más. elmegyünk csavarogni játszótérre, gyerekes babanetes ismerôshöz vagy barátnôhöz, vásárolgatni. nem érdekel ha tiszta fagyi és homok lesz a nem játszós ruhám, hogy homokozó játékokkal van tele a kocsi, meg persze homokkal és morzsával. ez a mi kettônk ideje. mindegy mit csinálunk, csak együtt legyünk.

18 óra körül hazaérünk, van hogy késôbb, akkor még egy kis benti játék (könyv, kirakó, kirakó, könyv, kirakó:), egy rövid Teletubbies, majd vacsi és fürdés babapapával. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemsokaraanyaleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr461055446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása