Eszter és Lázár cseperedése

Friss topikok

  • cucka: hogy vagytok? :) (2010.08.27. 08:38) együtt
  • cucka: Óóóó, tiszta szívemből gratulálok! :))) Micsoda hírek! :o) Egészen belekönnyeződtem, nagyon bold... (2010.04.29. 21:27) Tündérbogár2
  • andorgo: szépek:) figyi Viki, téged is kipécéztelek. légyszi kukkolj bele a blogomba. ott a kipécéztelek be... (2008.10.25. 15:52) Tejtestvérek
  • andorgo: örülök, hogy boldog vagy:) végre ilyet is hallok valakitől. Eszteren egyébként meg is látszik, hog... (2008.05.04. 18:05) Boldogság
  • andorgo: jajj nagyon kis tündér baba:)))) alig várom, hogy élőben is megcsodálhassam!!! (2008.04.13. 18:56) mostani kedvenc fotó

Linkblog

Manó 1 éves

2008.12.02. 22:44 - picur75

soha nem felejtem el azt a napot, mint ahogy 2007. november 14-ét sem...

előző nap este feldíszítettük a lakást, lufikkal, lampionokkal, mindenféle feliratokkal, babapapa összeszerelte az interneten rendelt hintaszéket és vártuk a másnapot.

reggel pizsiben, párnanyomatos arccal (fejemen csákóval) jöttem ki Manóval a hálószobából és Ő csak mindenfele mutogatott, mosolygott és tudta, hogy ez most mind miatta van és annyira boldog volt... sejtettem, hogy örül majd, de ezt nem. nem gondoltam volna, hogy ennyire érti és értékeli. énekeltük a Boldog születésnapot c. számot, én nyeltem a könnyeimet, babapapa is és nagyon-nagyon boldogok voltunk. (aztán kint a teraszon kiengedtem a könnycsatornáimat, aznap kb. 5x)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

utána elmentünk a Kisvakond játszóházba cini muzsikára (itt még nem voltunk, de így babapapa is láthatta mennyire élvezi Manó a társaságot, a zenét), majd otmaradtunk délig játszóházazni. a du. ebben a meghitt, családias hangulatban telt és készültünk a másnapi bababulira.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szombaton volt a babás szülinap (9 gyerek+szülők), ahol aztán rengeteg ajándék, torta, buborékgép és még több lufi volt a körítés. Eszter nagyon jól érezte magát, jól belemászott a tortába, evett is belőle rendesen, aztán olyan 1/2 8 körül kidőlt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vasárnap a biatorbágyi nagypapa jött az élettársával és anyukájával, akik egy kismotorral, egy babával és egy hordókészlettel (egyre kisebb hordókkal) kedveskedtek Manónak.

csütörtökön az ikrekkel ünnepeltünk. tőlük egy triciklit kapott ajándékba, ami még zenél is (sajnos elég hangosan:)

szombaton meg a Anyuékkal Vp-ben, Anyu saját készítésű joghurttortával lepte meg Esztert és egy szuper készségfejlesztő asztalkával, amin lehet zongorázni, legózni is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemsokaraanyaleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr1800656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása